MENY  
HOVEDSIDE Søk
 INFO


Ferieopphold ved Solgården

solgarden 6CP foreningen og HBF Vennesla har tatt på seg oppgaven med å fylle et fly fra Kjevik med kurs for Solgården i Spania. Turen er planlagt gjennomført i høstferien 2013 og målsetningen er å gi funksjonshemmede et tilbud om tilrettelagt ferie.  

Solgården høst 2013.

CP foreningen og HBF Vennesla har tatt på seg oppgaven med å fylle et fly fra Kjevik med kurs for Solgården i Spania. solgarden
Etter braksuksessen i fjor hvor vi fikk «Solgårdflyet» til å gjøre en mellomlanding på Kjevik så tar vi mål av oss å fylle hele flyet denne gangen.

Uke 40 i 2013 har vi reservert Solgården og et fly med 180 plasser. Målsetningen er å gi funksjonshemmede og utviklingshemmede et tilbud om tilrettelagt ferie med mye innhold.
Til vanlig så er det begrensning på 1-3 rullestoler på et fly. I fjor så lastet vi på 22 rullestoler på Kjevik. Det er uoffisiell norgesrekord.

Solgården står selv som arrangør av turen og tar seg av alt det praktiske med gjennomføringen. Turen koster ca. kr 8000,- pr. person for en ukes opphold og reise.

HABU er kjent med Solgården som et flott, tilrettelagt sted å være for mange typer barn/unge og familier og voksne brukere med egne hjelpere. Vi ønsker å viderebringe informasjon om dette flotte tilbudet  og ber dere være raske med å ta kontakt med CPforeningen/HBF dersom dere er interessert. HABU har selv erfaring med Solgården - se artikkel.

Informasjonsbrev

Kontaktperson for turen:

Reidar Dahlmann
Tlf: 90947037
epost: reidar@reform.as

Solgaarden HBF 2 - Photo: Reidar Dahlmann - Copyright: Reidar Dahlmann

Solgaarden HBF - Photo: Reidar Dahlmann - Copyright: Reidar Dahlmann


Skrivervennlig utgave

PIH logo - Copyright: HABU

 

 

 
Symbol kurs - Photo: habu - Copyright: habu
 
 
 
 
 
 
ASK logo - Photo: habu - Copyright: habu
 
Kart
 
  
 
 
 
Undervisning - Copyright: Barrys clipart

 
 
Henvisningsskjema
 
Habunøkkel - Photo: Solveig
 
 
individuel plan forside
 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
HABU Arendal tlf. 37 07 57 50 - HABU Kristiansand tlf. 38 07 43 95