MENY  
HOVEDSIDE Søk
 INFO


Sunn Skepsis

Sunn Skepsis 2Sunn skepsis er en nettportal utviklet av forskere og helsepersonell i samarbeid med pasienter og friske. Formålet er å gi råd om kvalitetskriterier for helseinformasjon og bedre tilgang til forskningsbasert helseinformasjon.

sunn skepsis - Copyright: Sunn SkepsisMedisinsk- og helserelatert informasjon er populært og engasjerer mange. For noen er helsepersonell den viktigste og kanskje eneste kilde til slik informasjon, mens andre gjerne også oppsøker informasjon på egen hånd på internett, gjennom pasientforeninger eller andre kilder.

Formålet med denne portalen er å gi deg som pasient eller helseinteressert råd om kvalitetskriterier for helseinformasjon og bedre tilgang på balansert forskningsbasert helseinformasjon. Portalen er utviklet av forskere og helsepersonell i samarbeid med pasienter og friske som er interesserte i helseinformasjon.

Portalen kan brukes på egenhånd eller i samarbeid med helsepersonell, og er delt inn i tre hoveddeler. Den første delen hjelper deg med å sjekke hvor pålitelig informasjon om behandling er, den andre gir deg en innføring i hvordan du kan søke etter forskning, og den tredje gir deg tips om hva det kan være nyttig å spørre din behandler om.

Kikk her for Sunn Skepsis


Skrivervennlig utgave

PIH logo - Copyright: HABU

 

 

 
Symbol kurs - Photo: habu - Copyright: habu
 
 
 
 
 
 
ASK logo - Photo: habu - Copyright: habu
 
Kart
 
  
 
 
 
Undervisning - Copyright: Barrys clipart

 
 
Henvisningsskjema
 
Habunøkkel - Photo: Solveig
 
 
individuel plan forside
 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
HABU Arendal tlf. 37 07 57 50 - HABU Kristiansand tlf. 38 07 43 95