MENY  
HOVEDSIDE Søk
 INFO


EL innebandy

Innebandy - Photo: NBF - Copyright: NBFEl innebandy er en idrett som passer barn og unge med fysiske funksjonshemninger. Arendal innebandylag gjorde det i helgen skarpt i en stor nasjonal konkurranse

Hva er EL – innebandy?

Ved oppløsningen av Norges Funksjonshemmedes Idrettsforbund (NFI), fikk Norges Bandyforbund det formelle ansvaret for idrett for funksjonshemmede i våre idretter. Vi har valgt å satse på EL – innebandy, en idrett innført fra Danmark hvor den kalles el – hockey. Norges første tilbud ble etablert i Akershus idrettskrets hvor Lillestrøm innebandy klubb ble den første klubben i Norge.

EL – innebandy er en idrett som passer bra for barn og unge med store fysiske funksjonshemninger som muskelsyke og cp rammede. Idretten foregår i spesialbygde, elektriske sportsstoler som er spesiallaget for EL – innebandy. De elektriske sportsstolene stiller store krav til spillernes kjøreegenskaper da den styres med joystick. Utøvere som daglig benytter rullestol av type med joystick vil ha en klar fordel, men dette er ikke noe krav. Samtidig er idretten et lagspill, hvor det sosiale står i tillegg til aktiviteten.

Mer informasjon: Norges bandyforbund

Arendal innebandyArendal el-innebandylag deltok i en av landets største turneringer
og gikk helst til tops - klikk her for mer informasjon 


Skrivervennlig utgave

PIH logo - Copyright: HABU

 

 

 
Symbol kurs - Photo: habu - Copyright: habu
 
 
 
 
 
 
ASK logo - Photo: habu - Copyright: habu
 
Kart
 
  
 
 
 
Undervisning - Copyright: Barrys clipart

 
 
Henvisningsskjema
 
Habunøkkel - Photo: Solveig
 
 
individuel plan forside
 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
HABU Arendal tlf. 37 07 57 50 - HABU Kristiansand tlf. 38 07 43 95