MENY  
HOVEDSIDE Søk
 INFO


Har du spørsmål om psykisk helse ?

BlueBoard logoHelsedirektoratet anbefaler nå bruk av BlueBoard - et brukerforum på nett hvor mennesker med psykiske problemer og deres pårørende kan diskutere og få svar på spørsmål. 

Har du depresjon eller angst og ønsker deg noen å snakke med? Er du pårørende til noen som sliter, og lurer på BlueBoard logohvordan andre opplever samme situasjon? Trenger du råd for hvordan du kan takle hverdagen? Da kan du få hjelp på BlueBoard.

BlueBoard- forum for psykisk helse, er et brukerforum tilknyttet BluePages,som driftes og kvalitetssikres av Psykologisk Institutt ved Universitetet i Tromsø. Her er det også en spørsmål- og svartjeneste som kvalitetssikres av fagpersoner.

Bak BlueBoard-forumet sitter ti psykologistudenter klare til å svare på spørsmål via forumets spørsmål- og svartjeneste. Fagansatte psykologer tilknyttet universitetet kvalitetssikrer svarene, før de blir sendt tilbake til brukeren. De svarene som har allmenn interesse blir anonymisert og postet på forumet. Også innholdet i diskusjonene blir overvåket av fagfolk.

For mer informasjon:
Helsedirektoratet - psykisk helse

Helsedir


Skrivervennlig utgave

PIH logo - Copyright: HABU

 

 

 
Symbol kurs - Photo: habu - Copyright: habu
 
 
 
 
 
 
ASK logo - Photo: habu - Copyright: habu
 
Kart
 
  
 
 
 
Undervisning - Copyright: Barrys clipart

 
 
Henvisningsskjema
 
Habunøkkel - Photo: Solveig
 
 
individuel plan forside
 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
HABU Arendal tlf. 37 07 57 50 - HABU Kristiansand tlf. 38 07 43 95